A PARTNER TO RELY ON

Tank Transport Logistics

Het management en de medewerkers hechten veel waarde aan de correcte uitvoering van opdrachten en een klantgerichte aanpak. Door een nauwe samenwerking met onze klanten spelen wij snel en flexibel in op uw logistieke noden van vandaag en morgen.

Voortdurende verbeteringen, opleidingen, technologische ontwikkeling en investeringen maken van DE DECKER-VAN RIET dé betrouwbare transportpartner.

Wij garanderen veiligheid, kwaliteit en vertrouwen.

DE DECKER–VAN RIET Tanktransport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemische producten en is de betrouwbare partner tussen toonaangevende bedrijven in de chemische industrie.

Onze focus ligt op het transport van gevaarlijke en ongevaarlijke vloeibare chemicaliën onder geleide temperatuur tot 200°C.

DE DECKER–VAN RIET Logistic Services biedt aanvullende logistieke diensten en/of op maat gemaakte geïntegreerde logistieke oplossingen voor de chemische industrie.

Onze focus ligt op on-site logistieke diensten voor tankcontainers en tankopleggers, inclusief laad- en losactiviteiten en korte- en langetermijnopslag.

DE DECKER–VAN RIET Tank Transport and Logistic Services zijn een geïntegreerd onderdeel van DE DECKER-VAN RIET Transport

Kouterbaan 40
1840 Malderen (Londerzeel)

Telefoon: 0032 (0)52 33 40 00